ARÜ'den Duyurular

Ardahan Sosyal Bilimler MYO Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş Başvuru Sonuçları

Duyuru Tarihi : 30 Ocak 2019

T.C.

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

ARDAHAN SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

2018/2019 Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

Başvuru Yapan Adayın Adı-Soyadı

Geldiği Üniversite

Başvurduğu Bölüm

Başvuru Sonucu

Cangül ÇİMEN

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı MYO

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Kabul Edildi

Kesin Kayıt Tarihleri ve Yerleri

Başvurusu Kabul edilen adaylar 31.01.2019-04.02.2019 tarihleri arasında birimimiz öğrenci işlerine şahsen müracaat etmeleri halinde kesin kayıtları yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)-Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.

2)-Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

3)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

4)-İkinci Öğretim Programlarına geçiş yapmak isteyen öğrencilerden öğrenim ücretinin birinci taksitinin yatırıldığını (Ardahan Üniversitesine) gösteren banka dekontu.

5)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)