6 ŞUBAT 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ İŞBİRLİĞİNDE ÇILDIR KRİSTAL GÖL IV. ULUSLARARASI KIŞ ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çıldır Kristal Göl Uluslararası Kış Şöleni, geçtiğimiz hafta sonu Çıldır ilçesinde, Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun işbirliğinde gerçekleştirildi. Coşkuyla kutlanan şölene, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü (ARÜ) Prof. Dr. Mehmet Biber, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmalarının ardından, sunuculuğunu ARÜ’lü akademisyen Volkan Özkan’ın gerçekleştirdiği şölende; atlı kızak, rahvan at, dörtnal at, atlı okçuluk yarışları ve atlı cirit oyunları izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Yarışma sonunda alanlarında derece yapan yarışmacılara kupa ve ödül takdim edildi. Rahvan at yarışları, yarışma ikincisine kupasını Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber takdim etti. Müsabakaların ardından, ARÜ’nün konuklara yemek ikramıyla şölen sonlandı.