28 NİSAN 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

EĞİTİM MÜŞAVİRİ NESİBOVA, AZERBAYCAN UYRUKLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Üniversitemizde eğitim gören Azerbaycan uyruklu öğrencilerle görüşmek amacıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Ardahan’da bulunduğu için memnuniyetini ifade eden Doç. Dr. Nesibova, Rektörümüze hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretin ardından, Azerbaycan uyruklu öğrencilerle, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı’nın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Doç. Dr. Nesibova, Ardahan’ın güzel bir şehir olduğunu belirterek, “Ardahan Üniversitesi kaliteli bir üniversite. Sizler geleceği parlak öğrenciler olarak kardeş ülkemizde okumanın kıymetini bilin. Başarılı olmak için önünüzde hiçbir engel yoktur. Azim ve kararlılıkla çalışmalısınız. Azerbaycan halkı, sizlerden umutludur. Siz yeni nesil öğrenciler ilimle irfanla geleceğimizi aydınlatmalısınız.” şeklinde konuştu. Doç. Dr. Necibe Nesibova yaptığı konuşmanın ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e ve Üniversitemiz akademik-idari kadrosuna teşekkürlerini iletti. Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya hediye takdiminde bulundu.