25 MAYIS 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

GSF’DEN BAHAR KONSERİ

Üniversitemiz tarafından 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri tamamlandı.

Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) akademisyenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan bahar konseriyle sona erdi. Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen bahar konserine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Ercan Gültürk ile akademisyen ve çok sayıda öğrenci katıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Temel Bilimleri Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerince seslendirilen eserler dinleyiciler tarafından keyifle dinlendi. Konserin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydoğan konserde emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti.