11 TEMMUZ 2017

REKTÖRÜMÜZ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ  PROGRAMINA KATILDI

Ardahan Valiliği koordinatörlüğünde, 11 Temmuz 2017- 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Ardahan Valiliği’nce hazırlanan anma programıyla bugün başladı. Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve çok sayıda vatandaşın iştirakiyle gerçekleştirilen program, şehitlik ziyareti, kuran-ı kerim tilaveti ve şehitlerin kabrine gül bırakılmasıyla devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, öğle namazına müteakiben Merkez Camii’nde okunan Mevlidi Şerifin ardından, konuklara yemek ikram edilmesiyle son buldu.