08 Aralık 2017

KOSGEB İl Müdürü Sivri, ‘‘ Nasılı Bilenin Daima Bir İşi Olur. Niçini Bilen Daima Kendi İşinin Patronu Olur.’’

KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Destekleri ve Genç girişimciliği Destekleme Programı, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde Genç Gelecek Kulübü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirildi. Gerçekleşen programa, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç, Ardahan Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Kemal Altun, Ardahan İl Genel Meclis Başkanı Tavittin Coşkun, Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Ethem Özcan, protokol üyeleri, Üniversitemiz idari-akademik personelleri ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Ardahan KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, KOSGEB’in hizmet ve desteklerini anlatarak, Türkiye’de yer alan KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) hakkında bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Sivri, konuşmasında konuklara ve öğrencilere gençlerin düşündüğünde, bir işe inanarak kafa yorduğunda imkânsız işleri kolaylıkla başaracaklarını ifade etti. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç, sunumun bitmesinin ardından KOSGEB İl Müdürü Sivri’ye teşekkürlerini ileterek, teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.