05 Ocak 2018

Üniversitemiz ve Atatürk Üniversitesi’nden Güç Birliği

Üniversitemiz ve Atatürk Üniversitesi’nin bilimsel iş birliği ve ortak projeler gerçekleştirmesine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve Üniversitemiz akademisyenleri, Atatürk Üniversitesine dün bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri) Koordinatörlüğü ve DAYTAM’ı (Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) gezen Rektör Prof. Dr. Biber ve akademisyenler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular. Bilimsel projelerde iki Üniversitenin ortak hareket etme kararı almasının ardından program Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’in Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çomaklı’ya hediye takdiminde bulunmasıyla sona erdi.