30.05.2018

Üniversitemizden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğine Destek

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Ardahan il temsilcisi ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç koordinatörlüğünde, Göle ilçesinde faaliyet gösteren ve süt ürünleri üreten özel bir firmaya kamu teşvikleri kapsamında dün ziyaret gerçekleştirildi. Üniversitemiz ile KÜSİ’nin reel sektör firmalarına sağladığı destek ve işbirliği konularının anlatıldığı ziyarette Dekan Kılıç’a; KOSGEB, SERKA, TKDK ile Bilim, Sanayi, Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti. Ardahan Üniversitesi’nin bölge ekonomisini büyütme anlamında sürekli olarak yeni projeler ürettiğini belirten Prof. Dr. Kılıç, Üniversitemiz merkezi laboratuvarının bölgenin en önemli geçim kaynağı olan süt ve süt ürünlerinin kalitesini arttırma noktasında işbirliğine hazır olduğunu ifade etti. Ziyaret tesisin gezilmesiyle sona erdi.