TANAP Genel Müdürü Üniversitemizi Ziyaret Etti

TANAP  (Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi) Genel Müdürü Saltuk Düzyol ile TANAP Yatırım Programları Müdürü Gizem Kunt ve beraberindeki heyet Üniversitemizi ziyaret etti. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Müdür Düzyol ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay,  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Anıl Aksel ile diğer protokol üyeleri ziyaret süresince Rektörümüze eşlik etti. Rektör Biber, Üniversitemiz ile Ardahan İl Özel İdaresi ve TANAP’ın destekleri kapsamında ortaklaşa gerçekleştirilen ve 2017 tarihinde temeli atılan anaokulu ve kreş projesine ilişkin bilgiler verdi.  Rektörümüz TANAP’ın vermiş olduğu destekten dolayı Genel Müdür Saltuk Düzyol’a teşekkür ederek, bu projenin özellikle akademik ve idari personelin çocuklarının okul öncesi eğitim sorununun çözümüne çok büyük katkı sağlayacağının altını çizdi. Projenin bitme aşamasında olduğunu belirten Rektör Biber, ileriki dönemde uygulanması düşünülen projeler için TANAP’ın iş birliğinde bulunmasının, Üniversitemizin gelişmesine çok büyük katkılar sağlayacağını belirtti. TANAP Genel Müdürü Düzyol, eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırımlardan biri olduğunu dile getirerek, sosyal ve çevresel projelere destek vermenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Sohbet sonrasında Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol’a hediye takdiminde bulundu. Ziyaretin ardından Rektörümüz ve Genel Sekreter Hadi Gergit,  il protokolü ile Genel Müdür Saltuk Düzyol ve ekibine inşaat alanını gezdirdi.  Genel Müdür Düzyol, projenin kısa sürede bitme aşamasına gelmesinden dolayı başta Üniversite Rektörümüz ve ekibi olmak üzere, yüklenici firmaya ve diğer çalışanlara teşekkür etti.