Üniversitemiz KÜSİ Faaliyetlerine Destek Sunmaya Devam Ediyor

22 KASIM 2018

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KUSİ) Ardahan temsilcisi ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç başkanlığında, Ardahan KUSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu üyeleri tarafından, Hanak ilçesinde temizlik ürünleri imalatı gerçekleştiren özel bir firmaya ziyaret gerçekleştirildi. KUSİ İl temsilcisi Prof. Dr. Şeref Kılıç, KOSGEB, SERKA, TKDK ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilileri, KUSİ faaliyetleri ile kamu destek ve teşvikleri hakkında firma yetkilisine bilgi verdi. Üniversitemiz Merkez Laboratuvarı’nın, bölgemizde faaliyet gösteren üretici firmaların desteklenmesi noktasında, ihtiyaç duydukları analizlerin yapılabilmesi için iş birliğine hazır olduğu vurgulandı. Ziyaret, üretim alanının gezilmesiyle sona erdi.