Vali Bilmez, Üniversitemiz Öğrencileriyle Buluştu

11 ARALIK 2018

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu, ‘Mülki İdari Amirler Öğrencilerle Buluşuyor’ söyleşiler dizisinin ilki bugün gerçekleşti. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, söyleşiler dizisinin ilk misafir konuşmacısı olan; Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Konuşmasına öğrencilerimize teşekkür ederek başlayan Vali Bilmez, öğrencilik hayatına ilişkin bilgiler aktararak devam etti. Öğrenim hayatı süresince karşılaştığı zorlukları öğrencilerimizle paylaşan Ardahan Valisi Bilmez, şimdiki kuşağın bu anlamda çok şanslı olduğunu belirtti. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversite sınavına girdiğini ve hukuk fakültesini kazandığını dile getiren Vali Bilmez,  öğrencilerimize verimli bir eğitim hayatı sonrası arzu edilen mevkiye ulaşmanın mümkün olduğunu vurguladı. Konuşmasının son bölümünde Ardahan şehrimizin tarihine ilişkin bilgiler veren Vali Bilmez, ilimizin her yıl göç verdiğini ve buna ilişkin olarak Ardahan Üniversitesi’nin bölgesel kalkınma odaklı projeler üreterek göç sorununu ortadan kaldıracağına olan inancının tam olduğunu belirtti. Söyleşi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan’ın, Vali Mehmet Emin Bilmez’e çiçek takdim etmesi ve kulüp üyesi öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.