Güzel Sanatlar Fakültemizden, “Türk Halk Müziği Ziyafeti”

27 ARALIK 2018

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Türk Müziği Temel Bilimler Bölümü akademisyenleri, dün akşam Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda, “Türk Halk Müziği Konseri” verdi. Konsere; Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreter Hadi Gergit, akademik-idari personel, davetliler ve öğrencilerimiz katıldı. Üniversitemiz akademisyenlerinden, Öğr. Gör. Yusuf Altun ile Öğr. Gör. Kemal Özavcı’nın birlikte hazırladıkları konserde, Türk Müziği Temel Bilimler Bölümü’nde eğitim gören öğrencilerimiz performans sergiledi. Dinleyicilerin yoğun katılım gösterdiği konserde, duygusal anlar yaşandı. Konser, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile Genel Sekreter Hadi Gergit’in, programı hazırlayan akademisyenlerimize çiçek takdiminde bulunması ve öğrencilerimizle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.