Bürokratlar, Resim Sergisinde Buluştu

10 OCAK 2019

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü resim öğretmenlerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Karma Sergi Açılışı”,  Ardahan Valiliği Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sergiye: Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, öğretmenler, Üniversitemiz akademisyenleri ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Üniversitemiz akademisyenlerinin ve resim bölümü öğretmenlerinin farklı teknikler kullanarak oluşturduğu eserler, resim sergisi ile bürokratların ve halkın beğenisine sunuldu. Davetliler tarafından yoğun ilgi gören serginin, Ardahan halkı ile akademisyenlerimizi ve bürokratlarımızı bir araya getirmek ve kaynaştırmak amacıyla sık sık tekrarlanacağı belirtildi.