Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

14 OCAK 2019

Üniversitemiz 2018-2019 akademik yılı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde ve KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği, Girişimcilik Destek Programı kapsamında verilen, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni” yapıldı. İnsani Bilimler Fakültesi Kırmızı Salon’da gerçekleştirilen sertifika törenine: Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. Eğitmenliğini Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Talha Murathan’ın yaptığı programda, başarılı olan doksan beş öğrencimiz girişimcilik sertifikası almaya hak kazandı. Törende konuşan Rektörümüz, genç girişimci adaylarını tebrik ederek, Üniversitemizde aldıkları kaliteli eğitim ve edindikleri tecrübelerle birlikte, öğrencilerimizi mezun olduktan sonra başarılı birer iş insanı olarak görmek istediğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından, öğrencilerimize sertifikaları takdim edildi.