Üniversitemiz Bu Yıl 3. Kez Anadolu Turuna Çıkarak Gençlerimizle Yeniden Buluşmaya Başladı

06 MAYIS 2024

Üniversitemiz geçen 2 yılda olduğu gibi bu yıl da Amasya, Elazığ, Erzincan, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Sivas, Tokat ve Yozgat illerimizde bulunan üniversitelerin katılımıyla kurulan ve Dönem Başkanlığı Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından yürütülen Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB), 2024 yılı “AÜB Üniversite Tanıtım Fuarları” organizasyonuna katılım sağladı. Bugün Kayseri’de startı verilen fuar sırasıyla; Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Malatya, Elâzığ, Erzincan, Sivas, Tokat ve Amasya illerinde düzenlenecek. YKS’ye girecek öğrencilerin Üniversitemizi tanımaları ve tercih etmelerine katkı sağlayacak olan organizasyon 23 Mayıs 2024 tarihinde Amasya’da sona erecek.