26 TEMMUZ 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ, ÜNİVERSİTE ADAYLARIYLA ANKARA’DA BULUŞTU

Ardahan Üniversitesi (ARÜ), üniversite tercihlerine sayılar günler kala üniversiteli adayı öğrenciler ile Ankara’da buluştu. 19-20 Temmuz 2016 tarihlerinde Congresium Ankara’da gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarı’nda, ARÜ standına öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. ARÜ standında ziyaretçilere ARÜ Yenisey Yerleşkesi, fakülteler, bölümler, barınma-yurt olanakları, burs ve sosyal imkanlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Üniversite tercihlerine kısa bir zaman kala gerçekleştirilen fuarda görevli ARÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri Ayşegül Aydoğmuş ile Samet Dolu tarafından öğrencilere ve velilere ARÜ hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Ayrıca yıllardır memleketlerini görmemiş olan Ardahanlıların da ziyaret ettiği stantta, ARÜ Yenisey Yerleşkesi ve ARÜ’nün çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Standı ziyaret eden Ardahanlılar, ARÜ Yenisey Yerleşkesi’ne hayran kaldıklarını ifade ederek ARÜ’nün yaptığı çalışmalardan gurur duyduklarını dile getirdi.