Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

2 AĞUSTOS 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

 

ARÜ’DE GOLF KAMPI

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Golf Eğitim Tesisleri, İstanbul Gençler Golf Akademisi’nin yapacağı Golf Performans (yüksek irtifa ) Kampı’na ev sahipliği yapacak.

Türkiye’de yerleşke alanı içerisinde golf sahası bulunan tek üniversite olma unvanına sahip ARÜ, 3-10 Ağustos 2016 tarihleri arasında İstanbul Gençler Golf Akademisi’nin yapacağı golf performans (yüksek irtifa ) kampına ev sahipliği yaparak Ardahan da bir ilk gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan kampa 22 sporcu ve 3 antrenör katılacak.

Yaklaşık üç yıl önce, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun desteği ve Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın katkılarıyla yapılan ARÜ Golf Eğitim Tesisleri’nde 3 çukurlu saha ve akademi alanı ile golf eğitimleri yapılabilmekte. İstanbul Gençler Golf Akademisi’nin, ARÜ’de gerçekleştireceği bu kamp bugüne kadar yaptığı en yüksek irtifadaki golf kampı olma özelliği taşıyor. Golf sporcularına katkılarının da gözleneceği bu organizasyon 3 Ağustos 2016 başlayıp 10 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir. ARÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan organizasyonun ARÜ’de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılacak olan tüm sporculara ve antenörlere başarılar diledi.