9 AĞUSTOS 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

KAFKASLARA AÇILAN KAPIDAN YENİKAPI’YA DEMOKRASİ SELAMI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ardahan Belediye Meydanı’nda aralıksız tutulan demokrasi nöbeti büyük katılımlı ve çoşkulu bir mitingle taçlandı. 7 Ağustos 2016 Pazar günü Ardahan’da yapılan mitingle Yenikapı’daki büyük Türkiye buluşmasına yürekten bir demokrasi çığlığıyla katılan Ardahanlılar darbelere asla geçit verilmeyeceğini haykırdılar. Protokolün kalabalığa seslendiği ve duygu yüklü konuşmalar yaptığı mitingin ardından dev ekranda Yenikapı’daki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” canlı olarak izlendi. İstanbul’daki konuşmaları yoğun yağmura rağmen çoşkuyla izleyen Ardahanlılar Yenikapı ile tek vücut oldular.

Daha sonra PTT Meydan’ındaki miting alanından başlayan yürüyüşte Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan ve siyasi parti temsilcileri ile Ardahanlılar katıldı. AK Parti, CHP ve MHP il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri kol kola girerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.