25 KASIM 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARDAHAN’DA 24 KASIM

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Ardahan’da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programı Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Hazırlanan programda öğretmenler ve öğrenciler okudukları şiir ve yazılar ile büyük beğeni topladı.

Programa Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan, Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda göreve yeni başlayan öğretmenler Öğretmen Yemini’ni sahneye çıkarak hep birlikte okudu.  Protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin sahnede toplu fotoğraf çektirmesi ile program sona erdi.