3 ARALIK 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ REKTÖR VEKİLİ PROF. DR. DOĞAN ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Gürkan Doğan, 07 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan Öğrenci Konseyi Seçimleri öncesinde seçimlerde aday olan öğrenciler ile Hoca Ahmet Yesevi Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Üniversitenin kuruluş öyküsünü ve o dönemdeki koşulları öğrencilerle paylaşan Prof. Dr. Doğan, elbirliğiyle yaratılan ve örnek gösterilen üniversitemizde öğrencilerin de görüşlerini demokratik bir katılım süreci içinde yönetimle paylaşmalarının çok değerli olduğunu söyledi. Seçimlerin Üniversitemize yaraşan bir olgunlukta ve huzur içinde geçmesi bakımından öğrencilere olan güveninin tam olduğunu ifade eden Prof.Dr. Doğan, "öncelikli göreviniz iyi bir eğitim alarak kendinizi gelecekteki büyük sorumluluklara hazırlamaktır. Her biriniz bizlere emanet edilmiş birer evlatsınız. Bizler sizin için en iyisini istiyoruz; sizlerin de bu güven ve sevgiye layık olacağınızdan kuşku duymuyoruz" dedi. Seçimlerin sağlıklı bir ortamda gerçekleşeceğine dair söz veren aday öğrenciler birbirlerine başarı dilediler. Genel Sekreter Ercan Gültürk, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Evrin Yıldız ve Güvenlik Amiri İsmail Şahin’in de katıldığı toplantı akşam yemeğiyle son buldu.