Sportif Faaliyetler Komisyonu Tarafından Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

10 MAYIS 2024

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sportif Faaliyetler Komisyonu tarafından masa tenisi turnuvası düzenledi. Turnuvaya farklı bölüm ve programlardan katılım sağlayan öğrenciler kıyasıya rekabet etti. Turnuva sonunda turnuvaya katılım sağlayarak 1. olan ve kupasını kazanan yarışmacı ile dereceye giren yarışmacılara ödülleri ve madalyaları Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Ongül, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yakup Kürşat Aras, Sportif Faaliyet Komisyonu Başkanı Uğur Sarıkaya, Sportif Faaliyet Komisyonu üyesi Öğr. Gör. Emre Ünal tarafından takdim edildi. Sponsorluğunu Ardahanlı esnaflarımızdan Murat Koç’un üstlendiği turnuva toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından sona erdi.