Hemşirelik Bölümümüze Bu Yıl İlk Kez 30 Öğrenci Alınacak

27 MAYIS 2024

Ardahan Üniversitesi olarak sürekli büyüme hedefi doğrultusunda yaptığımız çalışmalar neticesinde Üniversitemiz tarafından Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Programına öğrenci alımına ilişkin başvuru kabul edildi. Böylece; bu yıl ilk kez Hemşirelik Programına 30 öğrenci alınacak. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversitemiz bünyesinde bölgemiz dinamiklerine uygun nitelikli bölüm ve program sayısının sürekli arttığını belirterek; Ardahan Üniversitesi’nin her geçen gün büyüdüğünü ve kararlı adımlarla geleceğe yürüdüğünü ifade etti. Rektörümüz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Sayın Erol Özvar olmak üzere tüm YÖK Üyelerine teşekkürlerini sunarak, Hemşirelik Programının şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.