“Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Projesi ARÜ Sinemasında Uygulanmaya Başlandı
29 MAYIS 2024
Üniversitemiz ARÜ Sineması’nda Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ve Denizbank İşbirliğince yürütülen “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’’ Projesi kapsamında Ardahan Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlemiş olduğu il ve ilçeler geneli 500 öğrenci Arslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini izleyerek ilk defa sinema ile buluştu. Proje kapsamında ARÜ Sinemasına gelen öğrencilere Üniversitemiz tarafından ücretsiz mısır ve su ikramı yapılmaktadır.

“Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Projesi ARÜ Sinemasında Uygulanmaya Başlandı

29 MAYIS 2024