Üniversitemiz Son 3 Yılda Anadolu’yu Karış Karış Gezerek 30 Bine Yakın Lise Öğrencisiyle Buluştu

30 MAYIS 2024

Üniversitemiz son 2 yılda olduğu gibi bu yılda AÜB (Anadolu Üniversiteler Birliği) Tanıtım Fuarlarına katılarak 11 ilimizde yaklaşık 10 bin öğrenciyle buluştu. Kayseri’de start verdiğimiz Anadolu turumuzda Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Malatya, Elâzığ, Erzincan, Sivas, Tokat illerini ziyaret ederek son durak olan Amasya’da noktaladık. Bu süreçte akademik personellerimiz; Dr. Öğr. Üyesi Ali Burak Toy, Arş. Gör. Çağatay Vural, idari personellerimiz; Albayrak Kaya, Özkan Aktürk ve öğrencilerimiz; Yiğit Can Baytöre, Şit Çiftçi, Burakcan Çınar, Üniversitemizin fiziksel ve akademik altyapısı, bölümleri, sosyal yaşam alanları ve olanaklarına ilişkin birçok bilgiyi lise öğrencileri ve aileleriyle paylaştılar. Yeni kayıt döneminde bizi ziyaret eden öğrencilerimizi ARÜ ailesinin birer ferdi olarak görmeyi umut ediyor, YKS sınavında kendilerine başarılar diliyoruz.