Ödüllü Akademisyenler TÜBİTAK 2237-A Projesi Kapsamında Üniversitemizde Makale Yazma Eğitimi Verecek

03 HAZİRAN 2024

Üniversitemiz Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan akademisyenimiz Doç. Dr. Yeliz Demir’in yürütücü olduğu “Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Makale Yazma Eğitimi: Ardahan” başlıklı TÜBİTAK 2237-A projesi desteklenmeye hak kazandı. Proje ekibinde TÜBİTAK Bilim Ödülü, Hârezmî Uluslararası Bilim Ödülü ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından verilen Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimleri ödülünün sahibi Prof. Dr. İlhami Gülçin ile h-indeksi bakımından dünya sıralamasında yer alan akademisyenler lisansüstü öğrencilere yönelik makale yazma eğitimi verecektir. TÜBİTAK tarafından desteklenen etkinlik Ardahan Üniversitesi’nde 4-6 Eylül tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecektir. Projenin eğitmen ekibinde Ardahan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Arslan, Doç. Dr. Nurcan Erbil Doç. Dr. Yeliz Demir ve Doç. Dr. Zakir Çaldıran; Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. İlhami Gülçin; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ekrem Köksal; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nden Doç. Dr. Zuhal Alım; Erzurum Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Bayğın; Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden Doç. Dr. Tuba Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Rüya Sağlamtaş görev alacaktır.

Proje ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.