Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

 

Üniversitemiz ve Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Arasında “Emekliler Yılı” Kapsamında İş Birliği Protokolü” İmzalandı.
05 Temmuz 2024
Üniversitemiz ile Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında “Emekliler Yılı” kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin “İş Birliği Protokolü” imzalandı. Genel sekreterlik makamında gerçekleştirilen imza törenine; Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fahri Toprak Vargün, Sosyal Güvenlik İl Müdür yardımcısı Selma Soysüren katıldı.
Bu İş birliği protokol ile Üniversitemiz ve Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, “Emekliler Yılı” kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin iş birliğinin sağlanması amaçlanmaktadır. Yapılan protokol bağlamında emeklilerimizin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemesi, kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması için, üniversitemiz ARÜSEM’de hâlihazırda yürütülen kurs ve eğitimler ile, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak, ayrıca emeklilerimizin daha verimli bir yaşam sürdürebilmeleri için Üniversitemiz Ömer Halisdemir Spor Kompleksinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ve bowling salonu ile Yenisey Konukevi hizmetlerinden ,kütüphanesinden kısacası, üniversitemizin tüm sosyal imkanlardan faydalanabilmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Üniversitemiz ve Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Arasında “Emekliler Yılı” Kapsamında İş Birliği Protokolü İmzalandı

05 Temmuz 2024

Üniversitemiz ile Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında “Emekliler Yılı” kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin “İş Birliği Protokolü” imzalandı. Genel sekreterlik makamında gerçekleştirilen imza törenine; Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fahri Toprak Vargün, Sosyal Güvenlik İl Müdür yardımcısı Selma Soysüren katıldı. Bu İş birliği protokol ile Üniversitemiz ve Ardahan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında, “Emekliler Yılı” kapsamında yapılacak faaliyetlere ilişkin iş birliğinin sağlanması amaçlanmaktadır. Yapılan protokol bağlamında emeklilerimizin yaşamın tüm boyutlarıyla sosyal refahlarını ve iyilik hallerini desteklemesi, kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması için, üniversitemiz ARÜSEM’de hâlihazırda yürütülen kurs ve eğitimler ile onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak, ayrıca emeklilerimizin daha verimli bir yaşam sürdürebilmeleri için Üniversitemiz Ömer Halisdemir Spor Kompleksinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ve bowling salonu ile Yenisey Konukevi hizmetlerinden, kütüphanesinden kısacası üniversitemizin tüm sosyal imkanlardan faydalanabilmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.