ARÜ Tercih Günleri Bu Yıl da Başlıyor

26 TEMMUZ 2024

Üniversitemiz Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Özlem Eştürk koordinatörlüğünde, 29 Temmuz – 02 Ağustos 2024 tarihleri arasında bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti verilecektir. ARÜ Kariyer Merkezi Öğr. Gör. Şuheda Kaya ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ardahan Rehberlik ve Araştırma Merkezi yetkililerince gerçekleştirilecek olan danışmanlık hizmetiyle Ardahan’da üniversite tercihi yapacak öğrencilere ve ailelerine rehberlik etmek ve doğru tercih yapmalarına katkıda bulunmak amaçlanmaktadır. Ardahan ve ilçelerinde ikamet eden, YKS’ye giren tüm öğrencilerimizi doğru tercih yapmaları için ARÜSEM’e davet ediyoruz.