ARÜSEM 300’e Yakın Öğrenciye YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verdi

06 AĞUSTOS 2024

Üniversitemiz Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi ortaklığında il ve ilçelerde YKS’ye giren yaklaşık 300 öğrenciye tercih danışmanlığı hizmeti verildi. ARÜ Kariyer Merkezi Öğr. Gör. Şüheda Kaya ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde görevli psikolojik danışmanalar Kübra Kılıç ve Nebat Zorba, öğrenciler ve ailelerine meslek tanıtımları yaparak; tercih yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti verdi. Akademisyenimiz Şüheda Kaya, Üniversitemiz akademik ve fiziki şartları ile sosyal imkânlarına ilişkin öğrencilere ayrıca detaylı bilgiler verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile ARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Özlem Eştürk’ün katıldığı tercih günleri 5 gün sürdü.