Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerimiz Türkiye Münazara Ligi Bölge Finallerinde İlimizi Temsil Etmeye Hak Kazandılar

09 EKİM 2024

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2024 Yılı Türkiye Münazara Ligi Yarışmalarının il finalleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Münazara Yarışmasında Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gürhan Çopur, Dr. Öğr. Üyesi Okan Özkara, Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Uzunkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Serkan Balcı jüri üyesi olarak yer aldılar. 5 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte yarışan Eylem Berk, Yaşar Önek, İbrahim Rıdvanoğlulları, Muhammet Can Arayan, Melike Gürbüz, Musa Kızılaslan, Melike Kaya ve Gizem Toptaş isimli Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerimiz Ardahan’ı 2024 Yılı Türkiye Münazara Ligi Bölge Finallerinde temsil etmeye hak kazandılar. 21 Ekim – 11 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Bölge Finallerinde başarı göstermeleri hâlinde Türkiye Finallerine katılacak olan öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eder, kendilerine Lig’in bundan sonraki aşamalarında başarılar dileriz.