ARÜ'den Duyurular

VEFAT ve Başsağlığı

Duyuru Tarihi : 11 Eylül 2024

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva VANLI’nın eşi Ünal VANLI’nın eniştesi Topçu Uzman Çavuş Mehmet KÖKCÜ 10.09.2024 tarihinde Şehit olmuştur. Şehidimiz 11.09.2024 tarihinde (bugün) ikindi namazını müteakiben Malatya Şehir Mezarlığında düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacaktır.
Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.