Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

Savunma Sanayii 102-402 Programlarına Katılarak Geleceğini Şekillendir!

Duyuru Tarihi : 12 Eylül 2024

Değerli Öğrencimiz,

Savunma sanayii sektöründe kariyer fırsatlarını keşfetmek ve alanında uzmanlaşmak isteyen genç yetenekler için eşsiz bir fırsat sunan Savunma Sanayii 102 ve 402 programlarına başvurular devam etmektedir! 

Bu programlar sayesinde, savunma sanayiinin stratejik ve kurumsal yapılarını öğrenme imkânı elde edecek; alanında yetkin uzmanların vereceği eğitimler sayesinde savunma sanayii ekosisteminde yer alan yerli ve milli firmalarımızın insan kaynakları, kurumsal iletişim, tedarik yönetimi, sözleşmeler, idari ve mali işler, finans, uluslararası iş birliği ve iş geliştirme departmanlarını tanıma ve deneyim kazanma fırsatı elde edebileceksiniz. Üstelik sadece teknik becerilerinizi geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda iş dünyasında başarılı olmanızı sağlayacak yönetim ve liderlik yetkinliklerinizi de artıracaksınız.

Savunma Sanayii 102 ve 402 programları, üniversitelerin iktisadi, idari ve sosyal bilimler bölümlerinde okuyan ve geleceğin savunma sanayi profesyonelleri olmak isteyen gençler için tasarlanmış olup hem ülkemizin öncü sektörünü tanımak hem de kişisel gelişiminizi ileriye taşımak için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Bu programlar aracılığıyla yalnızca bir meslek sahibi olmayacak, aynı zamanda ülkemizin savunma ve güvenlik alanlarındaki gücüne katkıda bulunacaksınız.

 

Kariyerinize yön vermek ve sektörü profesyonel ve yöneticilerden dinlemek istiyorsanız bu programları kaçırmayın!

Başvuru için son tarih: 18.09.2024  
Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için Tıklayınız... 

Gelin, geleceğin savunma sanayii profesyonellerinden biri olun!