ARÜ'den Duyurular

2017-2018 Türkiye Bursları Hakkında

Duyuru Tarihi : 24 Kasım 2017

Öğrencilere uluslararası kalitede eğitim imkânı sunmanın yanı sıra birçok alanda bilgi, birikim ve tecrübe de sunan Türkiye, tüm dünyadan başarılı uluslararası öğrencilere seçkin üniversitelerde burslu eğitim imkânı sunuyor.

2018 Türkiye Bursları başvuruları Angola, Arjantin, Avustralya, Botsvana, Brezilya, Güney Afrika, Güney Kore, Kenya, Kolombiya, Kosta Rika, Malezya, Mauritius, Mozambik, Namibya, Paraguay, Peru, Ruanda, Singapur, Şili, Tayland, Uganda, Uruguay, Yeni Zelanda, Zambiya, Zimbabve ülkeleri için 1-30 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvurular, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenimi görmek isteyen adaylara açık olacaktır.

Diğer ülkelerin başvuru tarihleri daha sonraki dönemde ilan edilecektir. Başvurular yalnızca www.turkiyeburslari.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Adaylar, kendilerinden istenilen bilgi ve belgeleri başvuru sistemine girip/yükleyip başvuru yapacaklardır.

Elden veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.