Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

BESYO 2018 Özel Yetenek Sınav Sonuçları (GÜNCEL)

Duyuru Tarihi : 17 Ağustos 2018

Bayanlar Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız...

Bayanlar - Engelli Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız...

Bayanlar - Milli Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız...

Erkekler Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız...

Erkekler - Milli Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız...

Not: Yerleştirme sonuçları Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği içindir. Diğer bölümlerin yerleştirme sonuçları  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği kayıtlarından sonra açıklanacaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne ve Spor Yöneticiliği 1. ve 2. Öğretim Bölümlerine 2018-2019 eğitim öğretim yılı için aşağıda belirtilen tarihlerde kayıtlar yapılacaktır.

Program

Asıl Listede

Kazanan Adaylar

Yedek Listede

Kazanan Adaylar

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

3-4 Eylül 2018

6-7 Eylül 2018

Spor Yöneticiliği I. Öğretim

10-11 Eylül 2018

13-14 Eylül 2018

Spor Yöneticiliği II. Öğretim

17-18 Eylül 2018

20-21 Eylül 2018

 

Kayıt için istenen belgeler, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının diğer bölüm öğrencileri için istediği belgelerle aynı olacaktır

Kayıt için verilen süre içinde kaydını yaptırmayan adaybu hakkını kaybedecektir. Yerine, yerleştirme puanı (YP) başarı sıralamasına göre öğrenci kaydı yapılacaktır.

İlan edilen listede kayıt hakkı kazanan aday daha düşük yerleştirme puanıyla kayıt yapılan bir bölümü tercih ediyorsa, BESYO kayıt ofisinden aldığı matbu dilekçe formunu doldurarak imzalı dilekçesini BESYO kayıt ofisine teslim etmelidir. Aksi taktirdeaday kayıt hakkını kaybedecektir.

Kaydını tamamlayan bir adayın belirtilen kayıt tarihlerinde (3-21 Eylül 2018) bölümden kaydını sildirmesi durumunda yerleştirme puanına göre (diğer bölümlere kayıt yaptıran adaylar da dahil olmak üzere) sıra kaydırılarak boşalan kontenjana kayıt yapılacaktır.

Milli sporcu adayların sınav sonuçlarının belirlenmesi Millilik Sertifikası düzeylerine göre yapılmış olup, sıralama önce A, sonra B ve sonrada C Milli şeklinde yapılmıştır. Millilik sertifikası aynı olan adaylarda Yerleştirme Puanı (YP) dikkate alınmıştır.