ARÜ'den Duyurular

2018 YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Duyuru Tarihi : 04 Eylül 2018

E-DEVLET üzerinden elektronik kayıt yapan öğrencilerin üniversiteye kesin kayıt için gelmelerine gerek yoktur. Elektronik kayıt yapan öğrencilerden ilaveten belge talep edilmemektedir.

İlk defa üniversiteye kayıt yaptıranlar ( e devletten ve şahsen kayıt yaptıran tüm öğrenciler) ve kayıtlı tüm öğrenciler 10 - 24 eylül 2018 tarihleri arasında öğrenci otomasyonu (ubys.ardahan.edu.tr) adresinden ders kaydı yapacaklardır. (ders kaydı yardım videosu ders kaydını yaptığınız ekranda otomatikmen karşınıza çıkacaktır). Bu süre içerisinde haklı veya geçerli bir nedeni olmadan kaydını yenilemeyen öğrencilere, o yarıyıl içinde herhangi bir öğrenci belgesi verilmez ve bu öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanmaz. Ayrıca ilk defa üniversiteye kayıt yaptıranlar ve kayıtlı tüm öğrencilerde bu tarihler arasında harç ücretlerini vakıf banka yatırabilirler.

Not: Öğrencilerin kullanıcı adları başında küçük o harfi olacak şekilde öğrenci numarasıdır. şifreleri ise öğrencinin tc kimlik numarasıdır.

Derslerin başlangıç tarihi 24 Eylül 2018 pazartesi günü’dür