ARÜ'den Duyurular

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Ve Çevirmenlik Programı Hazırlık Muafiyet/Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Duyuru Tarihi : 13 Eylül 2018

ARDAHAN ÜNİVERSİESİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

UYGULAMALI İNGİLİZCE VE ÇEVİRMENLİK PROGRAMI

2018-2019 AKADEMİK YILI HAZIRLIK MUAFİYET/YETERLİLİK

SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

2018-2019 AKADEMİK YILI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU UYGULAMALI İNGİLİZCE VE ÇEVİRMENLİK PROGRAMINA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIRLIK MUAFİYET/YETERLİLİK SINAVI 28.09.2018 CUMA GÜNÜ YAZILI VE SÖZLÜ OLMAK ÜZERE İKİ OTURUMDA YAPILACAKTIR.

HAZIRLIK MUAFİYET/YETERLİLİK SINAVINA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER HAZIRLIK MUAFİYET/YETERLİLİK SINAVINA KATILMAK İSTEDİKLERİNE DAİR DİLEKÇELERİNİ EN GEÇ 27.09.2018 TARİHİ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE VERMEK ZORUNDADIRLAR.

1. OTURUM- YAZILI SINAV: 28.09.2018 CUMA GÜNÜ SAAT: 10.00

2. OTURUM- SÖZLÜ SINAV: 28.09.2018 CUMA GÜNÜ SAAT: 13.30

SINAV YERİ        : SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

SINAV SALONU: UYGULAMALI İNGİLİZCE VE ÇEVİRMENLİK I VE II NOLU SINIFLAR

NOT: Sınava girecek öğrencilerin sınav günü öğrenci kimliklerini veya nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurması zorunludur. Öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Muafiyet/Yeterlilik Sınavının değerlendirilmesi, 12.07.2018 tarih ve 2018/72 sayılı Senato Kararı ile kabul edilen ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI ve ZORUNLU YABANCI DİL EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ’ ne göre yapılacaktır.