ARÜ'den Duyurular

Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

Duyuru Tarihi : 03 Ekim 2018

7 Ekim’de yapılacak KPSS sınavına Ardahan dışında girecek olan 1. Sınıf öğrencileri ile mazereti olup sınava katılamayan öğrenciler, 6 Ekim’de yapılacak olan Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet sınavına, 15 Ekim 2018 tarihinde “mazeretli” olarak girebilecektirler. Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavına girebilmeleri için aşağıdaki belgeleri en geç 12 Ekim 2018 tarihinde İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümüne elden dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir.
1.           7 Ekim 2018 tarihinde yapılmış/yapılacak olan KPSS sınavına giriş belgesi
2.            (Varsa) Sınav tarihini kapsayan rapor/belge vs.
3.            Sınav ücreti (10 TL) yatırıldığına dair dekont
4.            Sınava mazeretli olarak girmek istediğini belirten dilekçe.

Önemli NOT: Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet sınavının tekrar yapılmasının sebebi, KPSS başvurusunu önceden yapıp başka il/ilçede sınava girecek olan öğrenciler ile çeşitli sebeplerden dolayı sınava giremeyen öğrencileri mağdur etmemektir. Yukarıda belirtilen duruma/belgelere sahip olmayan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

1. 7 Ekim 2018 tarihinde yapılmış/yapılacak olan KPSS sınavına giriş belgesi
2. (Varsa) Sınav tarihini kapsayan rapor/belge vs.
3. Sınav ücreti (10 TL) yatırıldığına dair dekont
4. Sınava mazeretli olarak girmek istediğini belirten dilekçe.