ARÜ'den Duyurular

Öğrenci Servis Hizmeti ve Başvuru Formu

Duyuru Tarihi : 12 Ekim 2018

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz personelinin öğrenci olan çocukları için İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ‘Araç İşletme Birimi’ tarafından, aşağıda hesaplanan ücretler karşılığında, ‘Yenisey Yerleşkesi – Ardahan Merkez’ arasında ‘Öğrenci Servisi’ hizmeti verilecektir.

Bu nedenle öğrenci servisi hizmetinden yararlanacak personelin, öğrenci bilgilerini içeren ve duyuru ekinde bulunan dilekçe ile 20 Ekim 2018 tarihine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na  müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Servis Ücretleri:

a)  Veliler 1. öğrenci için aylık 148,30 TL ödeyeceklerdir. Birden çok öğrencisi bulunan veliler ilk öğrencilerden sonra her bir öğrenci için 74,15 TL ücret ödeyecektir.

b)  Veliler öğlen servisi için ise 1. Öğrenci için aylık 74,15 TL ödeyecektir. Birden çok öğrencisi bulunan veliler ilk öğrenciden sonra her bir öğrenci için 37,08 TL ücret ödeyecektir.

Öğrenci Sevisi Başvuru Formuna ulaşmak için Tıklayınız...