ARÜ'den Duyurular

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimine katılıp programı başarıyla tamamlayan öğrencilerin dikkatine!

Duyuru Tarihi : 11 Ağustos 2020

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Pedagojik Formasyon Eğitimine ait sertifikalarınızı Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığına gelerek elden teslim alabilirsiniz. Sertifikalar T.C. Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibraz edilerek ve imza karşılığında elden teslim edilecektir. Bir başkasının yerine sertifika belgesi almak isteyenlerin yanlarında noter tasdikli vekaletname bulundurmaları zorunludur. Belgeler Ardahan Üniversitesi Genel Derslikler Binası Kat 4’te bulunan Öğrenci İşleri ofislerinden Fatih Gör’ün odasından teslim alınabilir.