ARÜ'den Duyurular

AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu Hakkında

Duyuru Tarihi : 12 Ocak 2021

amaçlamaktadır.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ilki 15-16 Nisan 2021 yılındagerçekleştirilmesi planlanan “AART Uluslararası Anadolu Sanat Sempozyumu”, çok yönlü vedisiplinlerarası bir yaklaşımla yurtdışından ve ülkemizden farklı alanlardaki akademisyenleri,sanatçıları, tasarımcıları, ilgili sektörden paydaşları ve öğrencileri bir araya getirmeyiamaçlamaktadır. Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız...