ARÜ'den Duyurular

TRT Yetenek İstihdam Programı Hakkında

Duyuru Tarihi : 03 Mart 2021

Kamu yayıncılığı  ilkesi  ile  sahip olduğumuzmirasıgeleceğe  en  güzel şekilde  aktarabilmek  en önemli hedeflerimizden birisidir. Bu hedef doğrultusundayayıncılığın okulu TRT’nin yeni mezunlara ve işhayatınınbaşında olan gençlere yönelik hazırladığı istihdam programı TRT Yetenek, Kurumumuzdaki usta-çırakilişkisini güçlendirecektir.Geçtiğimiz yıl  ilk  defa  gerçekleştirilen  TRT  Yetenek  programına  44185  kişi başvurmuş  ve program ile 266 yetenekli genç TRT ailesine katılmıştır.TRT  Yetenek  2021  programı  için  başvurular   29  Ocak-12  Mart   2021  tarihleri  arasında,kariyer.trt.net.tr/yetenek internet adresi üzerinden çevrim içi şekildegerçekleştirilebilmektedir.TRT  Yetenek,  üniversitelerin  lisans  bölümlerinden  2021  yılında  mezun  olacak  öğrencileri,01.01.2018  tarihi  itibarıyla  lisans  mezuniyeti  elde  edenleri  ve  medya  sektöründe  kariyer  yapmayıhedefleyen yetenekli gençleri kapsamaktadır.Toplamda 200 yetenekli genç, Kurumumuzun TV ve Radyo İçerik, TV ve Radyo Teknik Fonksiyonlar, Kurumsal Fonksiyonlar, Pazarlama Stratejisi, Dijital Strateji, Dijital İçerik ve Bilgi Teknolojileri olmak üzere    7  farklı çalışma alanında    istihdam    edilecektir.    Bu    alanlarla    ilgili  detaylı    bilgilere kariyer.trt.net.tr/yetenek internet adresi üzerinden erişilebilmektedir.