ARÜ'den Duyurular

UBYS Giriş Bilgileri Hakkında

Duyuru Tarihi : 12 Nisan 2021

ÜNİVERSİTEMİZİN DEĞERLİ MENSUPLARI

Üniversitemiz iş ve işlemlerinin yürütüldüğü Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Kullanıcı giriş işlemlerinde kullanıcı adı alan girişi olan ad -soyad “adsoyad” formatının, benzer ad ve soyadlı personel sayısının artması nedeniyle karışıklığa neden olmaması için değiştirilmesi gündeme gelmiş, bu bağlamda yaygın ve daha güvenli kullanım olan Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası “TCNO” formatına dönüştürülmesine karar verilmiştir.

Bu işlem 18/04/2021 tarihi gece saat 00.00’dan itibaren yapılacak olup, işlem anında açık olan tüm ÜBYS oturumları toplu olarak kapatılacak, işlem sonunda kullanıcıların var olan ÜBYS şifre bilgisinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Yapılacak bu işlem Üniversitemizin Tüm Akademik, İdari ve Sürekli İşçi personelimizi kapsamakta olup, öğrencilerimiz bu düzenlemeye dahil edilmemiştir.

Tüm Akademik , İdari ve Sürekli İşçi statüsündeki personellerimize ilanen duyurulur.

Soru ve sorunlarınız için irtibat kişisi:

Öğr.Gör.Selçuk AKYILDIRIM

Tlf: 1262