ARÜ'den Duyurular

Erasmus+ Personel Hareketliliği Nihai Sonuçları

Duyuru Tarihi : 18 Mayıs 2021

Personel Hareketliliği Duyuru Metni

Erasmus+ KA103 Personel Hareketliliği başvuru sonuçları açıklanmıştır.Eğitim alma faaliyetinden yararlanacak personelimiz anlaşmalı olduğumuz üniversitelerdışındaki kurumlardan da davet mektubunu temin edebileceklerdir. Eğitim vermefaaliyetinde ise davet mektupları anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden temin edilmekdurumundadır. Davet mektuplarının 6 ay içerisinde (18.11.2021 tarihine kadar) Dış İlişkilerKoordinatörlüğü’ne iletilmesi gerekmektedir. Altı ay içerisinde davet mektubunu teminedemeyen veya asil adaylardan hakkından feragat eden personelimizin olması durumunda,yedek listedeki adaylara puan sırası baz alınarak yaralanabilecektir ve ilgili katılımcıyla Dışİlişkiler Ofisi tarafından bilgi sağlanacaktır.  *Hem eğitim alma hem de eğitim verme faaliyetine başvuran personelimizin 1 haftaiçerisinde hangi faaliyetten yararlanacağına karar vermeleri ve vazgeçtikleri faaliyetleilgili feragat dilekçelerini, ıslak imzalı şekilde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’neiletmeleri gerekmektedir. Aksi halde yedek adaylara geçiş yapılacağı hususunu göz önündebulundurmaları gerekmektedir. Asıl listedeki adaylarla, üniversitemiz ana sayfasından duyurulacak ileri bir tarihte bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

2021 - 2022 DÖNEMİ ERASMUS+ PROGRAMI DERS VERME HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI için TIKLAYINIZ

2021 - 2022 DÖNEMİ ERASMUS+ PROGRAMI EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI için TIKLAYINIZ
(AKADEMİK)

ERASMUS+ İDARİ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ  SONUÇLARI için TIKLAYINIZ