ARÜ'den Duyurular

Güzel Sanatlar Fakültesi 2021 Yılı Özel Yetenek Sınavını Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıtları

Duyuru Tarihi : 30 Eylül 2021

Özel yetenek sınavı sonucunda Güzel Sanatlar Fakültesi Halk Oyunları Bölümü, Türk Müziği Bölümü ve Resim Bölümü’ne kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz aşağıda yer alan linke tıklayarak kesin kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

2008 yılından önce liseden mezun olan öğrencilerimizin MEB mezuniyet sorgusu sistem üzerinden yapılamayacağından asil adayların 06 Ekim 2021 (mesai bitimine kadar), yedek adayların ise 8 Ekim 2021 (mesai bitimine kadar) gününe kadar lise diplomaları ile ya şahsen gelmeleri ya da lise diplomalarının aslını kargo/posta ile ilgili öğrenci işleri birimine ulaştırmaları gerekmektedir.

Asil Kesin kayıtlar 30 Eylül 2021-05 Ekim 2021 tarihleri arasında online yapılacaktır.

Asil Kesin kayıtlar bittikten sonra yedek kesin kayıt listesindeki birinci sıradan başlayarak, sıralamaya göre 06-07-08 Ekim 2021 tarihlerinde yedek kayıtlar online ortamda yapılacaktır.

Bu ilanda belirtilen tarihlerde yaptırılan asil ve yedek kayıtlar geçerli olacaktır.

Kayıt için Tıklayınız...