Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği İlanı

Duyuru Tarihi : 28 Mart 2022

Tüm başvuru işlemleri, Ardahan Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünün internet sayfasında bulunan “Başvuru Formu” doldurularak fiziki olarak yürütülecektir. erasmus.ardahan.edu.tr

Başvuruda istenen belgelerin adayların kayıtlı olduğu bölümdeki akademik birim/bölüm koordinatörlerine teslim edilmesi gerekmektedir. (Akademik birim koordinatörleri ve iletişim bilgileri için bkz. erasmus.ardahan.edu.tr)

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için başvuru işlemlerinin belirlenen sürelerde yapılması ve başvuru belgelerinin belirlenen süre zarfında istenilen şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.

Tüm başvurular, başvurunun yapıldığı Akademik Dönem için geçerliliği bulunan ve ARÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğünün sitesinde güncellenen İkili Anlaşmalar ile bunların açık olan kontenjanları gözetilerek gerçekleştirilecektir. İkili anlaşmalar ve Kontenjanlar için bkz. erasmus.ardahan.edu.tr

Tüm adaylar ilgili ilan detaylarında belirtilen değerlendirme ölçütleri nispetinde oluşan ağırlıklı puanlarına göre sıralanacak ve başvuru sırasında oluşturdukları tercih sıralamaları nihai olarak gözetilecektir.

Seçim Sonuçlarının ilanından sonra, seçim ve yerleştirmeye konu tüm itiraz, başvuru ve talepler dilekçe aracılığıyla başvurulduğu takdirde dikkate alınacaktır. Söz konusu talepler ve Erasmus+ Programlarının yürütülmesine ilişkin tüm sorularınızla ilgili dilekçelerin Ardahan Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne yazılması gerekmektedir.

Başvuru süreci takvimi için Tıklayınız...

Öğrenim ve Staj Hareketliliği değerlendirme ve seçim kriterleri için Tıklayınız...

Anlaşmalı üniversiteler ve kontenjanlar için Tıklayınız...