ARÜ'den Duyurular

Öğrenci Servis Ücreti Güncellemesi

Duyuru Tarihi : 01 Nisan 2022

Başkanlığımız tarafından 10 Eylül 2021 tarihinde hesaplanan ve duyurusu yapılan servis ücretleri son dönemde akaryakıta gelen zamlardan dolayı ekte belirtildiği gibi güncellenmiştir.

Bu bağlamda;

a) Veliler 1. öğrenci için aylık 524.00 TL ücret ödeyeceklerdir. Birden çok öğrencisi bulunan veliler ilk öğrencilerinden sonra ki her bir öğrenci için 262.00 TL ücret ödeyecektir.

b) Veliler öğlen servisi için ise her bir öğrenci için aylık 262.00 TL ücret ödeyecektir.

c) Öğrenci servisinde boş koltuklar olması durumunda çalışanlarımızın öğrenci olmayan eşi ve çocuğu da 524.00 TL ücret karşılığında servis hizmetinden yararlanabileceklerdir.

d) Öğrenci servisinden yararlanan personelimiz her ayın en geç 20’sine kadar öğrenci servisi ücretlerini, "Öğrenci Servisi Hesabı’’ adında T.C. Ziraat Bankası Ardahan Şubesi nezdinde açılmış olan TR 0300 0100 0149 9647 5044 5015 IBAN no’lu hesaba yatıracaklardır.

e) Yatırılan ücretler peşin olarak kabul edilecektir. İlk ödeme Eylül ayında yapılacaktır. Hesaba ücret yatırılırken açıklama kısmına öğrenci adı, ait olduğu ay yazılacak ve ilgili ödeme dekontları İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’nın ilgili bölümüne teslim edilecektir. ( Örnek: Gökçen COŞKUN, Ekim / 2022 Servis Ücreti )

f) Güncellenen ücretler 01 Nisan 2022 tarihinden itibaren hesaplanarak yatırılacaktır.