Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

Yeni Web Sayfasının Hizmete Sunulması

Duyuru Tarihi : 26 Nisan 2022

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİNİN DEĞERLİ MENSUPLARI

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızca daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına 15 Mayıs 2022 tarihi itibariyle hizmete açmayı planladığımız yeni web sayfamızda; Türkçe ve İngilizce verilerin/içeriklerin girişi büyük ölçüde tamamlanmıştır.

Mevcut web sayfasındaki tüm veriler birebir aktarılmıştır. Arapça, Gürcüce ve Rusça dillerinde çeviri işlemleri devam etmektedir.

Yeni web sayfası; sade, kolay kullanım, karmaşadan uzak, bilgiye hızlı erişim ve her birimin özelliklerine göre düzenlenebilmesi gibi birçok kriter göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

Tarayıcınızın adres satırına https://webyenitest.ardahan.edu.tr (15 Mayıs 2022 tarihi itibariyle önceden olduğu gibi http://www.ardahan.edu.tr şeklinde değiştirilecektir) yazarak web sayfasına ulaştıktan sonra; deneyimlerinizi, taleplerinizi, görüşlerinizi, eleştirilerinizi, eksiklerimizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyacağımızı bildirmek istiyoruz.

Yeni web sayfamızın bazı özelliklerini bilginize sunuyoruz.

Yeni web sayfamızda kod yazmadan fakülte sayfaları, bölüm sayfaları, navigasyonlar, içerikler, etkinlikler, duyurular, resimli linkler, sliderlar, resimler vb. birçok işlem görevlendirilen birim personeli tarafından kolayca düzenlenebilir, değiştirilebilir, yayınlanabilir ve erişilebilir şekilde tasarlanmıştır.

Yayınlanması istenen duyurular birim web yetkilisi tarafından birim sayfasında yayınlanabilecektir.

Ana sayfada yayınlaması hususiyet arz eden duyurular için de birim sayfasında ilan edilirken kapalı olan "Ana Site Duyurularına Eklensin" seçeneği işaretlenerek gönderim sağlandığında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yetkilisince uygunluğu denetlenecek ve uygun olanlar birimin gönderdiği format değiştirilmeden hızlıca yayınlanabilecektir.

Her birime yapılacak öneri, memnuniyet, şikâyet ve teşekkür bildirimlerini "İletişim" menüsünde açılan formu doldurarak birim web yetkilisine iletebilirsiniz.

Web sayfa yetkilileri talepleri görecek ve yetkisi dahilinde gerekli düzenlemeleri hızlıca yapabilecektir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı