ARÜ'den Duyurular

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışmaya Hak Kazanan Öğrenciler Hakkında

Duyuru Tarihi : 08 Kasım 2022

* Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrenciler 10 Kasım 2022 tarihinde saat 14.00’e kadar aşağıda istenen belgeleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza elden teslim etmek zorundadırlar.
Belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyen öğrencilerimiz asil kayıt hakkını kaybedecektir.
* Asil listede yer alan öğrencilerin mutlaka 10 Kasım 2022 Perşembe günü saat 14.00’te Aşık Şenlik Kültür Merkezinde yapılacak toplantıya aşağıda istenen belgeler ile katılmaları zorunludur.
* Toplantıya katılmayan öğrencilerin yerine yedek listeden öğrenci çağrılacaktır.
* Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerden istenilen belgeler:
a) Halk bankasında kimlik kartı için adınıza açılan Banka hesap numarası (İBAN No. belirtilecek),
b) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi (Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında toplantı günü imzalanacaktır)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Kısmi Zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesine ulaşmak için Tıklayınız...