ARÜ'den Duyurular

Turcademy Kullanıcı Eğitimi

Duyuru Tarihi : 08 Kasım 2022

Turcademy Kullanıcı Eğitimi -Ardahan Üniversitesi

Turcademy Türkçe Akademik Yayınlar Platformu kullanıcı eğitimi; 18 Kasım Cuma günü saat 15.00’da Informascope firması eğitim uzmanı Can Çelik tarafından gerçekleştirilecektir. Eğitim toplantısı Zoom programı üzerinden gerçekleştirilecek olup, toplantı katılım bilgileri ve toplantı içeriği aşağıda yer almaktadır.

Turcademy Platformu bir çok alanda binlerce Türkçe Akademik Kitapları bünyesinde bulundurmaktadır. Turcademy platformu ile Türkçe akademik kitaplar ve ders kitaplarına dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman online olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Turcademy platformu üzerinden kitaplarına erişebileceğiniz yayınevleri:

Adalet Yayınevi, Anı Yayıncılık, Astana Yayınları, Der Yayınları, Dora Yayınevi, Efil Yayınevi, Ege Yayınları, Ekin Yayınevi, Gazi Kitabevi, Literatür Yayıncılık, Müzik Eğitimi Yayınları, Nobel Tıp Kitabevleri, Palme Yayınevi, Pegem Akademi Yayıncılık, Phoenix Yayınevi, Seçkin Yayıncılık, Siyasal Kitabevi, Yapı Kredi Yayınları, Yeditepe Yayınevi, Yeni İnsan Yayınevi

Eğitim Başlıkları

Zoom Toplantısına Katılın