ARÜ'den Duyurular

Açık Lise Mezuniyeti Geciken Öğrenciler Hakkında

Duyuru Tarihi : 14 Kasım 2022

2022 yılı YKS ile, Açık Öğretim Liseleri öğrencilerinden Üniversitemiz programlarına yerleşen fakat 30 Aralık 2022 tarihi itibariyle mezun olamayan öğrencilerin,  Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Açık Öğretim Liseleri sınav sonuçlarının Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi’ne aktarımının 30 Aralık 2022 tarihinden sonra tamamlanabileceğinden, söz konusu  öğrencilerin mağdur olmamaları adına 31 Ocak 2023 tarihine kadar  mezun  olduklarına  ilişkin  belgelerini ibraz  etmeleri  hâlinde  asıl kayıtları yapılacaktır.

İlgili Öğrencilerimize duyurulur.

2022 yılı YKS ile Açık Öğretim Liseleri öğrencilerinden Üniversitemiz programlarına yerleşen fakat 30 Aralık 2022 tarihi itibariyle mezun olamayan öğrencilerin,  Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Açık Öğretim Liseleri sınav sonuçlarının Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi’ne aktarımının 30 Aralık 2022 tarihinden sonra tamamlanabileceğinden, söz konusu  öğrencilerin mağdur olmamaları adına 31 Ocak 2023 tarihine kadar  mezun  olduklarına  ilişkin  belgelerini ibraz  etmeleri  hâlinde  asıl kayıtları yapılacaktır.

İlgili Öğrencilerimize duyurulur.