ARÜ'den Duyurular

2022 - 2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışmaya Hak Kazanan Öğrenciler Hakkında

Duyuru Tarihi : 06 Mart 2023

Kısmi Zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesine ulaşmak için Tıklayınız...

Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrenciler 8 Mart 2023 tarihinde saat 10:00’a kadar aşağıda istenen belgeleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza elden teslim etmek zorundadırlar.

Asil listede yer alan öğrencilerin Mutlaka 08 Mart 2023 Çarşamba günü saat 10.00’da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında yapılacak toplantıya aşağıda istenen belgeler ile katılmaları zorunludur.

Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerden istenilen belgeler:

a) Halk bankasında kimlik kartı için adınıza açılan Banka hesap numarası (İBAN No. belirtilecek),
b) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi (Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında toplantı günü imzalanacaktır)

İletişim: İsa YETKİL Dahili: 1201